Fra venstre: Sara, Ragnhild, Åse Marie, Lene og Mona.

I gode hender

Åse Marie Skjeggedal Borgen, Veterinær og daglig leder.

Åse Marie ble uteksaminert fra NVH i år 2000, og har siden 2001 jobbet i smådyrpraksis. Hun har bred erfaring, og er spesielt interessert i indremedisinske utredninger og i kirurgi. Hun har bl.a. gjennomgått ESAVS etterutdanning innen indremedisin, og har en rekke andre kurs innen ultralyd, halthetsutredning, øyesykdommer og indremedisin. 

Hennes ønske er å gi deg et godt faglig tilbud, god informasjon og personlig service. 

Ragnhild Dalane, dyrlege

Ragnhild ble uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen i 2019. Det siste studieåret gikk hun differensiering i smådyrmedisin, og har under og etter studiet jobbet på smådyrklinikker på Østlandet. Fra oktober 2020 har hun jobbet her hos oss. Hun er synes de fleste fagområder innen veterinærmedisin er spennende, men er særlig interessert i indremedisin. Ragnhild bor i Oslo sammen med katten sin James.


Mona Bugge Bentsen, dyrlege

Mona er utdannet veterinær ved Universitetet i Liverpool, England, og ble uteksaminert i 2006. Etter et år ved en smådyrklinikk i Storbrittania, vendte hun hjem til Norge og har siden arbeidet ved flere smådyrklinikker på sør-og østlandet. Hun trives med kirurgi, indremedisinske utredninger og tannbehandling, og i 2019 ble hun ferdig med en etterutdanning i kirurgi og indremedisin som gir tittelen GPCert (SAM&S). (General Practitioners Certificate in Small Animal Medicine and Surgery). Hjertet brenner også litt ekstra for kattepasientene våre.
Mona bor på et småbruk i Holmestrand med familien sin, og har to hester og to katter.


Lene Kristiansen, dyrepleier

Lene er dyrepleier, og ble uteksaminert fra Hansenberg i Danmark i 2009. Under studiet hadde hun praksis på en smådyrklinikk i Drammensområdet hvor hun fikk jobb etter endt praksis, og der har hun jobbet frem til hun begynte hos oss i mai 2021.

Hun har flere etterutdanningskurs i anestesi og smertelindring, samt kurs innenfor ernæring og odontologi.

Lene bor i Sande med familien sin, og har en hund, to katter og tre kaniner.