top of page
werzk-luuuuuuu-tDlo2ZPlQlU-unsplash.jpg

Om oss

Sande Dyreklinikk er en velutstyrt familieeid dyreklinikk i Sande sentrum.

Våre ansatte

Åse Marie Skjeggedal Borgen

Veterinær og daglig leder.

Åse Marie ble uteksaminert fra NVH i 2000, og har siden 2001 jobbet innen smådyrpraksis. Hun har bred erfaring, og interesserer seg spesielt for indremedisinske utredninger og kirurgi. Hun har blant annet gjennomgått ESAVS etterutdanning innen indremedisin, og har en rekke kurs innen ultralyd, halthetsutredning, øyesykdommer og indremedisin.

Åse Marie sitt ønske er å gi kunden et godt faglig tilbud, god informasjon samt personlig service.

Ragnhild Dalane Andsten

Veterinær

Ragnhild ble uteksaminert frå NMBU Veterinærhøgskolen i 2019. Det siste studieåret gikk hun differensiering i smådyrmedisin. Både under og etter studiet jobbet hun på forskjellige smådyrsklinikker på Østlandet. Ragnhild begynte hos oss i oktober 2020, og syntes de fleste fagområder innen veterinærmedisin er spennende, men er særlig interessert i indremedisin.

Ragnhild bor i Oslo sammen med mannen sin, og katten James.

Mona Bugge Bentsen

Veterinær

Mona er utdannet veterinær ved Universitet i Liverpool England, og ble uteksaminert i 2006. Hun jobbet et år på smådyrsklinikk i Storbritannia før hun vendte hjem til Norge. Siden har hun arbeidet ved flere smådyrklinikker på Sør- og Østlandet. Mona trives med kirurgi, indremedisinske utredninger og tannbehandling. I 2019 ble hun ferdig med etterutdanning i kirurgi og indremedissin som gir tittelen GPCert (SAM&S). Hjertet til Mona brenner litt ekstra for kattepasientene våre.


Hun bor på et småbruk i Holmestrand sammen med familien sin, og kattene sine.

Hanna Boge Benth

Veterinær

Hanna er vårt nyeste medlem av staben, og startet hos oss i januar 2024. Hun er utdannet ved Wroclaw university of Enviromental and Life Sciences, og ble uteksaminert I 2019. Hanna har jobbet på diverse smådyrsklinikker i Østfold. Hun er spesielt interessert i dermatologi, og holder på med CERT fra ESAVS. Hanna trives godt med poliklinikk, indremedisin og tannbehandling, og har tatt kurs i tannekstrahering og tannrøngten. Hanna bor i Sande med hunden sin Hælle Måne.

Lene Kristiansen

Dyrepleier

Lene er dyrepleier og ble uteksaminert fra Hansenberg i Danmark i 2009. Under studiet haddde hun praksis på en smådyrklinikk i Drammen hvor hun fikk jobb etter endt praksis. Der jobbet hun frem til hun begynte å jobbe hos oss i mai 2021. Hun har flere etterutdanningskurs i anestesi, smertelindring, ernæring og odontologi.

 

Lene bor i Sande med familien sin, har en hund, en katt, og seks kaniner.

Laila Mary Seland

Dyrepleier

Laila er dyrepleier og har vært ansatt hos oss siden januar 2023. Hun ble uteksaminert fra NMBU i 2010 og har jobbet ved en smådyrsklinikk i Asker frem til hun kom til oss. Laila har flere kurs innen blant annet odontologi, ernæring og anestesi. Hun har også tatt etterutdanning i Danmark/England i anestesi og smertelindring.

 

Laila bor i Solbergelva sammen med samboer og sine to barn.

Julie Bjerkeli

Klinikkassistent

Julie er klinikkens assistent og begynte hos oss oktober 2023. Hun har i hovedsak erfaring fra hestebransjen, og jobbet i 5 år på forskjellige staller på Østlandet før hun kom til oss. Julie har bred erfaring innenfor kundeservice, og det er som oftest henne du møter i resepsjonen eller når du ringer oss på tlf. Julie driver med agility og nosework på hobbybasis, og bor i Revetal sammen med samboer og deres border collie.

Stillingsannonser

-

Stillingsannonse dyrlege:

Vi søker etter dyrlege til vår smådyrklinikk i Sande i Vestfold.

Vi ønsker å ansette i 100% stilling. Lavere stillingsprosent kan vurderes etter avtale.

 

Sande Dyreklinikk AS har kun holdt åpent i tre år, men har ansatte med bred erfaring. Vi er fra før tre dyrleger, to dyrepleiere og en klinikkassistent, hvorav alle jobber i 100% stillinger. Vi vektlegger søkere med erfaring fra smådyrklinikk, og det er ønskelig med noe erfaring innen kirurgi og tannarbeid. Den ansatte må kunne jobbe selvstendig, men samtidig bidra i det faglige fellesskapet på klinikken. Vi er en gjeng som ønsker å holde høy faglig standard, og vi liker å hjelpe hverandre der det er utfordrende kasus.

 

Sande Dyreklinikk er en moderne dyreklinikk med to tann-uniter med tilhørende gassanestesi, to tannrøntgen, digital røntgen, ultralyd, blod-lab fra Idexx, gassanestesi og eget operasjonsrom for kirurgiske inngrep.

 

Vi tilbyr markedsmessig tilpasset lønn, veldig trivelig arbeidsmiljø og mulighet for å påvirke og å videreutvikle klinikken. Sande Dyreklinikk ønsker også å gi de ansatte mulighet til faglig utvikling med deltagelse på relevante kurs. Klinikken flyttet i høst inn i helt nye og store lokaler som ligger i Sande sentrum. De nye lokalene vil gi de ansatte en veldig fin arbeidsflyt, samtidig som klinikkens muligheter blir mange. Til tross for utvidelsen, ønsker vi fortsatt å være den foretrukne klinikken for de rutinemessige kundebesøk, samt de større inngrepene. 

Sande Dyreklinikk er en frittstående og familieeid bedrift.

 

I første omgang setter vi frist til 30. november, men denne kan forlenges dersom vi ønsker flere søknader. Ansettelse snarest eller etter avtale.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til

admin@sandedyreklinikk.no
 

Hilsen
Daglig leder Åse Marie Skjeggedal Borgen | 33 77 80 05.

Styreleder Trygve Borgen | 99 79 04 05.

 

Sande Dyreklinikk AS, Revåveien 5, 3070 SANDE i Vestfold

Stillingsannonse dyrepleier:

Sande Dyreklinikk AS utvider og flytter inn i nye lokaler!

Vi søker etter autorisert dyrepleier til vår smådyrklinikk i Sande Sentrum, Vestfold. Søknader fra assistenter vil også vurderes. Da helst med relevant erfaring. Vi ønsker å ansette i 100% stilling. Lavere stillingsprosent kan vurderes etter avtale.

 

Sande Dyreklinikk AS har kun holdt åpent i tre år, men har ansatte med bred erfaring fra klinikk tidligere. Vi vektlegger søkere med erfaring fra smådyrklinikk. Den ansatte må kunne jobbe selvstendig, men samtidig bidra i det faglige fellesskapet på klinikken. Vi er en moderne dyreklinikk med to tann-uniter, to tannrøntgen, digital røntgen, ultralyd, blod-lab fra Idexx, gassanestesi og eget operasjonsrom for kirurgiske inngrep.

 

Vi tilbyr markedsmessig tilpasset lønn, veldig trivelig arbeidsmiljø og mulighet for å påvirke og å videreutvikle klinikken. Sande Dyreklinikk ønsker også å gi de ansatte mulighet til å videreutvikle seg sjøl med deltagelse på relevante kurs.

Klinikken flytter i løpet av høsten inn i helt nye og store lokaler som ligger i Sande sentrum. De nye lokalene vil gi de ansatte en veldig fin arbeidsflyt, samtidig som klinikkens muligheter blir mange. Til tross for utvidelsen ønsker vi fortsatt å være den foretrukne klinikken for de rutinemessige kundebesøk, samt de større inngrepene.

 

Sande Dyreklinikk er en frittstående og familieeid bedrift.

 

I første omgang setter vi frist til 30. november, men denne kan utvides dersom vi ønsker flere søknader. Ansettelse snarest eller etter avtale.

 

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til

admin@sandedyreklinikk.no
 

Hilsen
Daglig leder Åse Marie Skjeggedal Borgen | 33 77 80 05.

Styreleder Trygve Borgen | 99 79 04 05.

 

Sande Dyreklinikk AS, Revåveien 5, 3070 SANDE i Vestfold

bottom of page